Uw wagenpark verduurzamen

Snel en goedkoop uw wagenpark verduurzamen

Overstappen op GoodFuels20 is een snelle en goedkope manier om uw wagenpark te verduurzamen. En dus om de ecologische voetafdruk van uw onderneming te verlagen. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar u verhoogt hiermee ook de duurzaamheid van uw dienstverlening richting klanten. Het levert dus ook geld op.

U hoeft niks aan te passen (EN590-norm)

GoodFuels20 bestaat deels uit HVO en is een duurzame ‘drop-in’ dieselvervanger. Dit betekent dat de brandstof in alle dieselmotoren kan. U hoeft uw voertuigen dus niet aan te passen.

GoodFuels20 voldoet aan de EN590-norm (de norm voor standaarddiesel) en kan dus ook zonder problemen afgewisseld worden met gewone diesel. Handig voor als u of uw werknemers niet in de buurt zijn van een tankpunt met GoodFuels20.

GoodFuels20 is een Lean & Green tool

GoodFuels20 is bovendien de enige vloeibare brandstof met het predicaat ‘Lean & Green tool’. Hierdoor weet u zeker dat u écht bijdraagt aan een beter milieu en een belangrijke stap zet bij het realiseren van uw duurzaamheidsdoelstellingen.

Heeft u een thuisinstallatie? Wij leveren door heel Nederland.

Maar ook als u een eigen thuisinstallatie heeft, dan bent u bij GoodFuels aan het juiste adres. Wij leveren al onze brandstoffen (en dus niet alleen GoodFuels20) door heel Nederland. Zelfs een CO2-reductie van 90% is mogelijk.

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden om uw wagenpark te verduurzamen.

Mail of bel ons